TÁLLAI ANDRÁS 2014. november 24.
Szeresd hazádat, óh, szeresd, ne csak szóval, de tettel!

A Mezőkövesdi Többcélú Kistérségi Társulás ülése
2014. november 21. 15:29 >> Választókerületi hírek

November 21-én részt vettem a Mezőkövesdi Többcélú Kistérségi Társulás ülésén. A társulás, valamint a települések legfontosabb feladatairól osztottam meg gondolataimat, valamint kiemeltem a települések összefogásának és szoros együttműködésének fontosságát. Beszédem végén a Nagy Önkormányzat című könyvet adtam át a polgármestereknek, melyben az önkormányzati rendszerrel kapcsolatos fontos ismereteket tanulmányozhatják a településvezetők.

Útátadó ünnepség Mezőcsáton
2014. november 17. 09:04 >> Választókerületi hírek

November 14-én adtuk át Mezőcsát felújított főútját. A település legforgalmasabb útja 130 millió forint kormányzati támogatásból újult meg.

Idősek napi rendezvények
2014. november 15. 20:26 >> Választókerületi hírek

November 14-én Tiszakeszin és Gelejen vettem részt idősek napi ünnepségeken.

Tiszakeszi

Gelej

A felújított Széchenyi-Lövői út átadása Mezőkövesden
2014. november 14. 11:13 >> Választókerületi hírek

November 14-én délelőtt adtuk át a felújított Széchenyi-Lövői utat Mezőkövesden. A majdnem két kilométer hosszú útfelület a Kormány által biztosított 100 millió forintból újult meg. A forrást Mezőkövesd Önkormányzata mintegy 20 millió forinttal egészítette ki, amely révén a város legforgalmasabb útja mellett annak környezete, a parkolók, autóbuszöblök, padkák is megújultak.

Útátadó ünnepség Bogácson
2014. november 10. 09:44 >> Választókerületi hírek

November 8-án adtuk át Bogácson a település felújított főutcáját. Az útszakasz a kormány egyedi támogatásának köszönhetően 100 millió Ft-ból újult meg.

Idősek napi ünnepség Bükkzsércen
2014. november 10. 09:40 >> Választókerületi hírek

Idősek napi ünnepséget rendeztek Bükkzsércen november 7-én, amelyen a településen élő szépkorúak nagy számmal vettek részt. Az eseményen Vasas Csaba polgármesterrel köszöntöttük a megjelenteket.

Szent László Gimnázium jótékonysági bálja
2014. november 08. 10:48 >> Választókerületi hírek

November 7-én rendezték meg immár tizenhetedik alkalommal a mezőkövesdi Szent László Gimnázium és Közgazdasági Szakközépiskola jótékonysági bálját, melyen az esemény fővédnökeként mondtam beszédet.

. oldal