TÁLLAI ANDRÁS 2015. január 26.
Szeresd hazádat, óh, szeresd, ne csak szóval, de tettel!

Mezőkövesdi Többcélú Társulás ülése
2015. január 23. 17:29 >> Választókerületi hírek

Január 23-án részt vettem a Mezőkövesdi Többcélú Kistérségi Társulás ülésén, ahol a települések és a térség fejlesztésének feladatairól tárgyaltunk, valamint az európai uniós pályázati rendszer változásairól, ezen belül a gazdaság fejlesztése tartottam előadást.

Matyó Rózsa Ünnepe
2015. január 19. 10:14 >> Választókerületi hírek

Január 17-én házigazdája voltam Mezőkövesden a Matyó Rózsa Ünnepe elnevezésű rendezvénynek. Immár harmadik alkalommal ünnepelte meg nagyszabású gálaműsorral a város a matyó kultúra UNESCO Szellemi Kulturális Örökség reprezentatív listájára történő felkerülését. Az ünnepségen a három matyó település hagyományőrzői, táncosai léptek színpadra.

Egészségház átadása Gelejen
2015. január 16. 16:12 >> Választókerületi hírek

Január 16-án adtuk át Gelejen az új Egészségházat. A településen a használaton kívűli helyiségek bevonásával bővítették ki az orvosi és védőnői szolgálatnak helyet adó teret. Az egykori rendelőt a korábbi irodahelyiségekkel összevonták, így egy nagyobb váróterem és egy adminisztrációs helyiség számára is lett hely. A beruházás  29.161.265 ft európai uniós támogatásból valósult meg.

Évértékelő ünnepség Mezőkövesden
2014. december 31. 12:33 >> Választókerületi hírek

Évértékelő ünnepségen vettem részt december 30-án Mezőkövesden. Idén Bakai László, a Bakai Szerszámgép Szerviz Kft. vezetőjét választották meg az Év Emberének.

Köszöntő
2014. december 22. 16:57 >> Választókerületi hírek

IV. Mezőkövesd Zsóry Sportgála
2014. december 22. 16:39 >> Választókerületi hírek

Negyedik alkalommal rendeztük meg a Mezőkövesd Zsóry Sportgálát, a Városi Sportcsarnokban december 20-án. A tornán az itthoni labdarúgás jelenlegi és korábbi kiválóságai mellett többek között országos és térségi közéleti személyiségek is pályára léptek.

Mezőkövesd Zsóry Sportegyesület évértékelő
2014. december 12. 16:55 >> Választókerületi hírek

A jövő évi fejlesztési tervekről, a stadionrekonstrukcióról, valamint egy új edzőközpont létesítésének terveiről osztottam meg gondolataimat a Mezőkövesd Zsóry Sportegyesület évértékelővel egybekötött utánpótlás évzáró ünnepségén december 11-én.

Idősek Délutánja Hejőkeresztúron
2014. december 07. 12:22 >> Választókerületi hírek

Idősek Délutánja elnevezésű ünnepségen vettem részt december 5-én Hejőkeresztúron, ahol Demeterné Zelei Erzsébet polgármesterrel köszöntöttük a település szépkorú lakosait.

Műfüves pálya átadása Nyékládházán
2014. december 07. 12:11 >> Választókerületi hírek

Pénteken délután felavattuk a nyékládházi Kossuth Lajos Általános Iskola műfüves labdarúgó pályáját, melyet 24 millió forintból építettek fel.

Mikulás Kupa úszóverseny Mezőkövesden
2014. december 05. 13:41 >> Választókerületi hírek

December 5-én megnyitottam a VIII. Teknőc – Mikulás Kupa utánpótlás úszóversenyt Mezőkövesden. A nagyszabású sporteseménynek a Zsóry Gyógy- és Strandfürdő adott otthont.

. oldal