TÁLLAI ANDRÁS 2014. október 26.
Szeresd hazádat, óh, szeresd, ne csak szóval, de tettel!

Október 23-ai ünnepségek
2014. október 24. 19:13 >> Választókerületi hírek

Október 23-án Hejőbábán és Hejőkeresztúron mondtam ünnepi beszédet, az 1956-os Forradalom és Szabadságharc 58. évfordulója tiszteletére rendezett ünnepi megemlékezésen.

Hejőbába

Hejőkeresztúr

Ünnepi Közgyűlés Mezőkövesden
2014. október 22. 18:42 >> Választókerületi hírek

Október 22-én ünnepi beszédet mondtam a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Önkormányzat és Mezőkövesd Város Önkormányzata által, az 1956-os Forradalom és Szabadságharc 58. évfordulója alkalmából szervezett Ünnepi Közgyűlésen. A rendezvényen került sor a megyei kitüntetések, valamint a „Mezőkövesd Közbiztonságáért” díj átadására. Az ünnepi műsort a Szent László Gimnázium és Közgazdasági Szakközépiskola diákjai adták elő.

Polgármesteri találkozó
2014. október 19. 11:15 >> Választókerületi hírek

Október 18-án, szombaton 10 órától Tardon találkoztam a választókerületemben újból és újonnan megválasztott polgármesterekkel, ahol áttekintettük az előttünk álló feladatokat. Ezt követően megköszöntem a leváltott, illetve a már nem indult polgármestereknek a településükért közösen elvégzett munkát.

A Fidesz-KDNP megyei kampányértékelő rendezvénye
2014. október 18. 13:54 >> Választókerületi hírek

Október 17-én kampányértékelő rendezvényt tartottunk a Borsod-Abaúj-Zemplén megyében mandátumot nyert Fidesz-KDNP-s polgármesterekkel és önkormányzati képviselőkkel Miskolcon az ITC Székházban.

Sportöltöző átadása Igriciben
2014. október 17. 15:48 >> Választókerületi hírek

Október 17-én ünnepélyes keretek között adtuk át Igriciben az elkészült sportöltözőt, melyre 17 millió forint pályázati támogatást nyert a település önkormányzata.

Politikai fórumok október 10-én
2014. október 16. 11:01 >> Választókerületi hírek

Október 10-én Tibolddarócon, majd Sajóládon vettem részt politikai fórumokon.

Tibolddaróc

Sajólád

XI. Bükkszentkereszti Gombanapok
2014. október 16. 10:45 >> Választókerületi hírek

11. alkalommal rendezték meg Bükkszentkereszten a Gombanapokat, melynek megnyitó ünnepségén mondtam beszédet október 10-én. A gombanapokon a jól megszokott helyi ízekkel, gombás ételekkel, gombatúrákkal, gombakiállítással, főzőversennyel, számtalan családi és gyerekprogramokkal, vásári forgataggal és sok meglepetéssel várták az érdeklődőket.

. oldal