TÁLLAI ANDRÁS 2014. augusztus 21.
Szeresd hazádat, óh, szeresd, ne csak szóval, de tettel!

KÖZLEMÉNY a választópolgárok részére
2014. augusztus 12. 13:30 >> Választókerületi hírek

A Fővárosi Ítélőtábla 2. Pf. 21. 511/2013/4. számú 2014. június 26. napján kelt ítéletével jogerősen kimondta, hogy az ATV megsértette Tállai András jó hírnévhez, becsülethez fűződő személyiségi jogát, amikor 2012. február 7., február 8. és február 9. napján leadott műsorában, illetve internetes fórumán azt a valótlan tényt állította és híresztelte, hogy Tállai András az ún. "Éhségmenet" tagjait ittas állapotban, tántorogva fogadta, miközben zavarosan beszélt.

A Fővárosi Ítélőtábla elégtétel adására kötelezte az ATV-t, hogy az Esti Híradó, Reggeli Híradó, Egyenes beszéd című műsorokban az ítélet jogerőre emelkedését követő első adásban közölje a műsorvezető az ítélet szövegét, illetve a weboldalon közölje az ítélet szövegét, és mindkét fórumon fejezze ki sajnálkozását Tállai András személyiségi jogai megsértése okán.

Az ATV az alábbi időpontokban tesz eleget a Tállai Andrással szembeni elégtételnek:

2014.08.14-én (csütörtök) 7.00 órakor az ATV reggeli Híradójában,
2014.08.14-én (csütörtök) 18.45 órakor az ATV esti Híradójában,
2014.08.14-én (csütörtök) 19.25 órakor az ATV Egyenes beszéd műsorában, valamint az ATV honlapján is megtekinthető.

. oldal